perjantai 3. syyskuuta 2010

Muutoksia

Lauma pienenee ja suurenee ja ja ja. Elikkäs Bansku muutti melkein naapuriimme asumaan. Perheen lapset olivat Banskun kanssa käyneet lenkillä ja pitkään puhuttuaan vanhemmat alkoivat suostumaan koiraan. Bansku muutti heidän luokseen ja ovat kuulema olleet erittäin tyytyväisiä. Heidän Misu kissansa tykkää Banskusta myös ja kuin ihme Bansku ei jahtaa kissaa vaikka meillä ollessa kaikki kissat sai kyytiä.

Toinen lähtijä oli Sälli. Poika muutti siskoni luokse ja katsotaan kauanko Hanna aikoo Sälliä pitää. Pentue Sällille on tulossa, mutta se on sellainen väliiputoaja harrastuksissa kun ei ole oikeen tykki missään lajissa. Sälliä nähdään kyllä kisoissa, mutta hieman aikaisempaa vähemmän vieläkin, mikäli siskoni ei innostu sen kanssa kisaaman. Valitettavasti en tähän ihmeeseen usko, koska Tiara oli hänen "elämänsä koira" ja minä olen sen kanssa joutunut kisaamaan pelkästään.

Sitten nämä lisäykset.. Intro muuttaa luokseni kokonaan. Marsi luopuu omasta puolikkaastaan ja poika tulee de Veranoon asumaan. Sen lisäksi Marsin luota muuttaa Myrkky tyttö meille. Aidan pennun olen Marilta varannut ja se muuttaa kun syntyy ja luovutetaan. Sen lisäksi Kiian pennun varasin, mutta onneksi muuttaa muuaalle kuin meille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti