torstai 7. huhtikuuta 2011

Yhteistyö sekä rytinällä alas

Kuten moni tietää teen paljon yhteistyötä Marsin (Deinzense)kennelin kanssa. Nyt sitten olemme päättäneet kokeilla uutta menetelmää. Elikkäs kennelimme yhdistetään.
Marsi on saanut tunnukset de Verano kennelin sivuille ja muutaman päivän sisään koirat muuttavat kaikki tänne. Meillä pysyy edelleen omat koirat, mutta sivut on yhteiset. Marsi kasvattaa edelleen Deinzensen nimissä ja minä de Veranon. Marsi haluaa itselleen toisen rodun myös joten laumasta tulee kirjava ja menevä. Näin pystymme hoitamaan yhdessä koirien kisautuksen ja meillä on mahdollista järjestää paljon enemmän kisoja kun kaksi ihmistä hoitaa niitä. Kasvattajat saa Raidin ja Markin uudet sivut ajallaan :)


Vasta äsken lauma koki menetyksen ja perään heti toinen. Tämä menetys oli raskaampi, koska koira oli nuorempi. Suuri ja rakastettava persoona Aida on luotamme poissa... 7vuoden ikään ehdinyt Aida eli rikkaan elämän. Saavutuksiin kuului KVA & TVA arvojen lisäksi BH Vk1 Hk1 RH-E vMEV-09 vSWEJW-10 *vSWE, vCA, vFIN, vAM MVA*. Nuuskuttajan Pikku Myy nuku rakkahin rauhassa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti