torstai 4. elokuuta 2011

Tolleri pentue suunnitteilla

Ja nyt moni ajattelee, että hohhoijaa eikö tollakaan ole muuta tekemistä, mutta kyllä mulla on. Nämä pennut syntyy Terne kennelin nimiin. Pentue on erinomainen valinta ihmiselle joka ei omista vielä noutajaa, mutta haluaisi sellaisen ainoa hidaste sopivaa yhdistelmää ei löydy ja kuvia ei ole. Katse tänne tässä on kaikki!

Emänä on Ternen oma kasvatti I-pentueen ainut narttu Myrkky. Ternen Ingrid sivujen päivittämättömyys on minun syyni, mutta koira on sentään kisattu!
BH RH-E vFIN TVA&KVA Ternen Ingrid
Kisaa agilityssa MAXI2 luokassa, vepen soven suorittanut, mejästä löytyy ykkösiä ja ennen pentuja se on jonkin maan JVA:kin vielä. Näyttelystä löytyy useita EH/ERI saavutuksia ja yksi PN2 SERT sijoitus. Se omaa siis hyvät käyttöominaisuudet sekä sen lisäksi se on rodunomainen. Eikös olekkin ihanne mami tulevalle pennulle?

Isä on vielä hieman auki, mutta Veera pentueen kasvattaja tulee etsimään Myrkylle arvoisensa sulhon!

Äläkä katoa vielä mihinkään saati lopeta lukemista paras on vasta tulossa. Olemme saamassa koko pentueelle JUN-AVO ikäiset kuvat joiden kanssa voi käydä näyttelyssä! Mikä parasta saat siis kaiken tarvittavan tiedon ja pitkänlinjan kasvattajan taidon samassa paketissa! Pentu varauksia ei kuitenkaan oteta suuria määriä vain muutama (eihän määrä korvaa laatua ;) )

Jos nyt heräsi ajatus omasta punaturkista voit ottaa suoraan yhteyttä Veeraan Ternen (linkki tekstin alussa) vieraskirjan kautta tai sivuilla olevaan mailiin laittamalla postia!

Itse henkilökohtaisesti voin Ternen pentua suositella. Mikä muu olisi varmempaa kuin kasvattaja joka on toiminut pitkään rodun parissa ja tietää mitä tekee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti