sunnuntai 23. elokuuta 2009

TVA, KVA & FGDCh

Meillä on taas juhlaa juhlan perään :) Lauma on kunnostautunut ja omistaja halkeaa ylpeydestä :)

Veeti meni nappaamaan viimeisen EVL1 tuloksen ja sen myötä himottu TVA arvo tuli punaiseen takataskuun :) Omistaja laittoi heti menemään valiovahvistuksen jotta saadaan se viralliseksi!

Sitten siihen seuraavaan Tommi meni nappaamaan viimeisen VOI1 tuloksensa nomesta. Meinasin revetä siellä metsässä kun tajusin, että ei muuta mahdollisuutta ole kuin saada se kauan kaihertanut ykkönen :) Tommi on nyt sitten vFIN JVA & KVA BH Jk2 Tk2 vJM-08. Pappa tekee kaiken mahdolliseksi :) vielä jos ja kun saataisiin tuo tokovalio arvo myös pappalle niin hän saisi jäädä vain näyttely käyttöön. Otamme ihan iisisti ja katsotaan koska se saadaan. Nyt saa jäädä nome kokonaan ja ehkä voidaan kokeilla jos vaikka Jk3 saataisiin, mutta emme lähde sitä hikihatussa hakemaan. Pappa saa nauttia elämästä ja joskus aina käydään ulkomaisissa mejä kokeissa :)

Banskun kanssa matkasimme ulkomaille. Olin itse ensimmäistä kertaa oman laumani kanssa siellä ja jännitti ihan vietävästi, mutta tuliaisina kotiin oli tytölle uusi titteli FGDCh!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti