tiistai 25. elokuuta 2009

Mä teen, haaveista totta mä teen!

Tai oikeastaan Martti ja Vautsi teki mun haaveista totta!

Sununtaina oli vNNY:n järjestämä Toller Show jonne matkasimme koko lauman voimin.Tosin Sälliä en ollut ilmoittanut. Junnuissa tytöt meni kauniisti ja jälleen Vautsi ERI1 ja Pipsa ERI2. Nuokuissa Martti ERI1 ja ekan kehä kierroksen tehnyt Tango ERI2. Suuri kiitos Jennalle Tangon hadlauksesta kilpailuluokassa :) käytössä Tommi EH3 ja Veeti ERI1.

Sitten alkoi se kaikkein kamalin jännitys. PU kehään astui sisään yhteensä 14 urosta. Ensin valittiin jatkoon tulevat jotka oli Narri, Martti, Tango ja Tomppa. Narri oli PU4, Tomppa PU3. Kun kaksi viimeistä oli Martti ja Tango tajusin sen suuren haaveen toteutuneen! Martti sai vikan liettuan SERTin ja tuli valioksi!! PU1 Martti SERT -> LT, BEL & DK MVA!!!! Tango PU2 SERT!

Leijailin jossain tosi korkealla kun PN kehä alkoi. Narttuja kehään tuli yhteensä 10 narttua. Tuomari valitsi jälleen neljä jatkoon menijät jotka olivat: Pipsa, Vautsi, Sex, Miri. Itselläni oli keskittymis ongelmia kun olisin halunnut hehkuttaa Marttia, mut yritin keskittyä Vautsin esittämiseen kehässä. Miri PN4, Pipsa PN3, Six PN2 SERT, Vautsi PN1 SERT VSP! Ja kyllä se oli myös Vautsin viimeinen SERT Liettuasta!!!
Kaksi valiota samana päivänä! Upea tunne!

3 kommenttia: