perjantai 18. joulukuuta 2009

KREW-09 ja "väärän rotuiset"

Kreikan voittajasta on meidän osalta kaikki muut tulokset tulleet paitsi tollerit. Niistä toivotaan vielä yhtä hyvää menestystä ni VAU :D

Japsit
Valitettavasti oman mokani takia Fiia (Nuuskuttajan Pokerface) ei osallistunut. Olin linkittänyt sen väärin. Todella harmittaa, koska tytöllä olisi voinut olla mahdollisuus saada tittelin. No eipä se narttujen titteli huonolle koiralle mennyt Jyken tyttö nappasi tittelin itselleen :)

Jyke itse oli ROP!! Meinasin pyrstölle lentää kun saatiin ERI ja muita AVO uroksia ei ollut ni ERI1 ja parasuros kehässä uroksia juoksi kolme ja tuomari valitsi meidät ensimmäiseksi :o Loppu tulos oli ERI1 PU1 SERT CACIB ROP vKREW-09

Nykyään tittelit + nimi on
BH TVA vV-09 vKREW-09 D`la Jyke


Sakemannit olivat ihan toisessa päässä näyttelyä, mutta onneksi iltapäivällä ni ei ollut Sisun kanssa stressiä sen esittämisestä. Pääsin itse pojan kanssa kehään ja ensimmäinen virallinen tulos tuli haettua ja se oli EH2 johon ollaan ihan huippu tyytyväisiä, koska Sisu ei ole kehäkoiraksi ostettu vaan käyttökoiraksi :)


Samalla kun oltiin näyttely reisulla käytiin Jyken kasvattajan luona. Gunilla oli huippu onnellinen Jyken näyttely pärjäämisestä ja aivan yllättynyt kun kerroin, että poika on FI TVA. Hän näytti minulle 5viikkoa vanhoja pentuja. Lapsia oli kolme. Yksi tyttö ja kaksi poikaa. Molemmat pojat olivat vapaana. Toisesta kuulema tulisi erinomainen harrastuskoira. Katselin pentuja ja naureskelin vaan Gunillalle kun tämä ihan selvästi myi toista uroksista minulle. Pidin poikaa sylissä ja Jyke sekä muut vähänkin vanhemmat jotka osasi katsoa jalkoihin saivat katsella pentuja. Pian heitin Gunillalle, että pojasta tulee Leisku. Gunilla hymyili ja totesi, että virallisesti poikani olisi D`la Lancelot. Pyysin kuitenkin, että saisin harkita pentua vielä ja Gunilla ymmärsi hyvin, koska laumani oli kasvanut huimasti Jyken jälkeen. Mutta kuka voisi pientä vastustaa ja kun ajattelee, että rotu tarvitsee uutta verta niin ei oiken jää muuta vaihtoehtoa. Jyke ja Leisku kun ei ole sukua toisilleen. Alla kuva. Leisku juoksee ensimmäisenä, sisko (Lita) joka jää kasvattajalle ja veli jota kutsutaan tällä hetkellä Doffen tulevat perässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti