maanantai 16. toukokuuta 2011

Arki

Kesä tulee ja mites sitä voisi paremmin juhlia kuin uimalla? Koirat ainakin tykkäävät huippu paljon. Osa nautiskeli vain rannalla juoksemisesta ja vedessä kahlaamisesta kun taas osa ihan ui.

Odotetaan jännittyneenä uutisia Ranskasta, koska Vautsi saa lapsia :) Kovin iso maha Vautsilla ei ollut eli montaa pentue ei ole luvassa. Toivottavasti kaikki vain menee hyvin kun Vautsilla on hieman tuota ikääkin jo.

Meidän mamma koira kävi lääkärissä, mutta ei ihan tervein paperein tullut ulos sieltä. Fiialla oli vanhuus nähtävissä silmissä toisessa on kaihi. Ja sydämessä jokin pieni sivuäänikin kuului. Eli agility kentille en uskalla enää lähteä, mutta tokoa jatkamme ainakin vielä.

Näin se elämä menee aina syntyy uusia tähtiä ja aina lähtee luota vanha tähti. Martin tuhkatkin sain. Vielä en ole varma minne ne sirotan, mutta aika näyttää. Siinnä oli minun unelma koirani! Martti oli se elämäni koira :)

Tango parka ontui jalkaa ja kävi Fiian kanssa samaan aikaan eläinlääkärillä. Jalka kuvattiin ja sieltä löytyi tulehtunut jänne. Toisinaan jalka on parempi ja toisinaan huonompi. Saimme lääkettä ja toivotaan, että tämä menisi tästä.

Intro kisasi itselleen viimeisen VOI1 tulokset ja plakkarissa olisi vFIN KVA arvo nome puolelta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti