torstai 19. toukokuuta 2011

Kotikoira vai kisakenttien kauhu?

Meidän Bonssi tylysti sanottuna kennelnimetön pikku piski piti tulla meille vain elämään ja olemaan. Tykkäsin Tiarasta ja kun Jenna pentua tarjosi ja sanoi ettei sen kanssa tarvitse tehdä kultaa ja kunniaa niin tartuin heti kiinni. Sopii minulle, että se makaa tuossa, käy lenkillä ja treenaa. Tein ensimmäisen virheeni 27 maaliskuuta 2011 kun ilmoitin Bonssin taipumuskokeeseen ja se meni sen läpäisemään! Eihän sen jälkeen ole voinut antaa olla! 1.5. & 4.5. se sai ALO1 nomesta eli kisaa nyt AVO luokassa. Tokosta löytyy Tk1. 25.4. eka näyttely ja SERT! Ei pitäisi koskaan ottaa sohva koiraa kun ei se näköjään pidä paikkansa!! Mä olisin halunnu sellasen vastarannan joka hankaa joka asiassa vastaan ja on todella ruma ni se ois jääny tohon vaa makaa, mut Bonssi on kaikkea muuta!! Se tykkää tehdä töitä ja on vielä suht komea uros :D BH on myös suoritettuna.

Vautsin pitäisi ihan tänä/huomenna saada pentuja. Veera oli sen kanssa käynyt eläinlääkärissä ja montaa sieltä ei ole luvassa... Hieman itseä kaiveluttaisi pentu, mutta ei sieltä taida tulla niin paljoa, että saisin ja olisiko edes nyt järkeäkään?

Tosin Tangon pentue peruuntuu kuitenkin. Serena ei käytä Lystille Tangoa vaan etsii uuden uroksen kuitenkin. Aloin tämän jälkeen miettimään jos käyttäisin Tangoa itse, mutta en tiedä vielä. Voi tietysti olla, että Tango jää myös käyttämättä. Tangon tittelit kun koostuu melkeenpä näyttelyistä BH RH-E Hk2 Tk2 vV-09 vNW-09 vFRAW-10 vWW-09 *FIN, LT, AM, KRE, N, FRA, IS, RUS MVA* *KANS MVA*. Jos jotakuta Tango kiinnostaa niin laittakaa viestiä ja mietitään asiaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti