tiistai 28. kesäkuuta 2011

Susi!!

Naapurimme kiljui aamulla aikaisin ja juoksin nopeasti katsomaan mikä oli hätänä. Kun pääsin ulos nainen huusi ja juoksi ympäri pihaa, että takapihalla on susi! Minä tietysti aivan järkyttyneenä keräsin ulkona olevat koirat sisälle kunnes repesin täysillä nauramaan ja kysyin voisinko mennä katsomaan tätä sutta. Kuten arvasin meidän uusin tulokas Luihu se sinne naapuriin oli jo ehtinyt :D Luihuhan on rodultaan ceskoslovensky vlcak. Naapurikin rauhoittui tosin ei nauranut kun en muistanut mainita Luihusta. Loppu hyvin ja kaikki hyvin. Luihu taas kotona :D

Usagin pentue syntyi tänään ja sieltä minulle ja Marsille yhteiseksi matkaa uusi ajokki narttu. Lumoksi ollaan tyttö ristitty.
Kokert pennut syntyvät muutaman päivän päästä ja olen tolleri tytön varanut. Kutsumanimi on Lauha. Virallinen on Kokert Golden Memory.

Toisia tulee ja toisia menee... Fiia nukkui itse viime yönä ikiuneen. 16vuotias Fiia ehti elämänsä aikana yhtä jos toista. TVA arvo meiltä valitettavasti jäi haaveeksi, mutta EVL luokkaan hän pääsi. Näyttelyissä hän säkenöi kuin tähti ja sen kertoo lukuisat muotovalio arvot ja voittajatittelit.
Kiitos Fiia yhteisistä vuosista! Nyt voitte Jyken kanssa taas juosta ja nauttia <3

100 kirjoitus tähän blogiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti