torstai 10. marraskuuta 2011

Teräshampaan Siperianpihta

Jaa ja miksikö kirjoitan melkein tuntemattomasta bc narttu Pihtasta yhtäkkiä koko blogi jutun? No se selviää tekstissä:)

Pihta syntyi 20.06.2011 Teräshampaan kenneliin. Varasin sieltä tyttö pennun ja sen sain. Olin heti tehnyt selväksi, että en hae mitään himokisakoiraa vaan ihan perus koira jonka kanssa kisataan silloin tällöin. Kasvattajalle tämä sopi oikein hyvin ja minä hain tyytyväisenä 8viikkoisen pennun myöhemmin kotiin. Aloitimme Pihtan kanssa heti treenaamisen, koska se oli todella aktiivinen.
17.7.2011 starttasimme ensimmäiseen tanssi kisaan ja 1.10.2011 viimeiseen tanssikisaan tuohon väliin mahtui 12 kisaa ja 267pistettä. Pihtasta tuli siis koiratanssivalio.
Agility alkoi 19.7.2011 vKUMA:lla ja 10.11.2011 tuli kuudes kuma joka tarkoittaa nousua MAXI3 luokkaan.
BH on suoritettu, ALO1 tokosta ja paimennuksessa mennään A3 luokassa.

Pihta siis on suorittanut tämän kaiken noin. 5kk (irl) eikä todellakaan ole ollut missään himokisautuksessa! Se vaan on luonnonlahjakkuus monessa. Pihtalle on vuodelle 2012 suunnitteilla pentue jonka isänä on Teräshampaan Zeus "Eros" mikäli bc pentu kiinnostaa ja etsit kisakoiraa kerro asiasta! Myyn Pihtan ja Eroksen pennut VAIN harrastaviin koteihin joilla on näyttöä edes jostain lajista (ei näyttely).

2 kommenttia:

  1. Mähän Teräshampaalaisten kasvattajatätinä lupaan, että sieltä tulee hyvät geenit takaa ;)

    VastaaPoista
  2. Huomasin! En sentään näin hyviä odottanut ;) Katsotaan mitä Zeus ja Pihta saa aikaan!

    VastaaPoista