tiistai 1. marraskuuta 2011

Uusien esittely

Ajattelin oman muistinikin vuoksi esitellä talon uudet koirat:

FCI1 ryhmä on saanut pienessä ajassa kaksi uutta jäsentä ja he ovat

Seawin Abby "Abby"
Abby on bordercollie narttu joka on Kanadalaiselta kasvattajalta tullut minulle jalostuskoiraksi. Abbyn kanssa katsotaan ensin mikä olisi se meidän laji ja sen jälkeen aletaan vasta panostamaan enemmän.

Terranois London Pride "Sony"
Sony on belgianpaimenkoira tervueren uros. Kasvattaja Jerry myi Sonyn ja pitkän harkinnan jälkeen tarjosin pojalle kotia meiltä jonne hän pian saapuikin :) Tavoitteet on KVA arvossa ja tokoilua jatketaan. Sonyn tulessa minulle sillä oli BH, Tk1 ja se kisasi agilityssa II luokassa :)

FCI8 ryhmä on saanut muutaman hengen enemmän...

Catacoger Filip "Fraasi"
Tolleri Fraasi muutti nyt sitten kuitenkin meille vaikka ensin harkitsin pojan peruttamisen. Onneksi en! On se vaan komea jätkä vaikka sitten vaan kisakoiraksi jos ei jalostukseen sukunsa vuoksi.

Räsymaton You Took My Heart "Henna"
Tolleri tyttö Henna muutti Räsymatosta meille asumaan. Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu yksi pentue ja nomestus sekä näyttelyt.

Nuuskuttajan Ajattara "Alice"
Tolleri tyttö Alice muutti Nuuskuttajan lopetettua meille asumaan. Pentue suunnitelmissa ja uros jo tiedossa. Alicen tullessa minulle sillä oli jo vFIN KVA vNM-10 RH-T A RH-FL A Jk2 Hk2 BH tuloksia.

Seawin Bryning "Bry"
Tolleri poika Bry suoraan Kanadasta. Samalta kasvattajalta kuin Abby. Jalostus ja kisakoiraksi.


Upeita uutisia myös

Taco siirtyi PAVI:n VOI luokkaan!
Romeosta tuli viimein KVA (nome) !
Lauha suoritti BH!
Raidi sai ALO1 Hk1!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti