torstai 22. syyskuuta 2011

Kirppu komentelee

Kävin tänään katsomassa penneleitä. Voih ne olisi voinut kaikki tulla meille, mutta urosta oltiin katsomassa Marsin kanssa. Marsi ihasteli emää ja muita talon koiria kun minä keskityin pentuihin. Kasvattaja ystävällisesti näytti pennuille riistaa ja silloin päätin, että pentu jota kasvattaja oli jo meille suunnitellut sopei kuin nappi meille :)

Vietiin pennut ulos ja Marsi tuli meidän kanssa ja kehui kuinka upeasti ne noutaa! Hah tuo pieni mies seurasi meitä joka paikkaan ja kun pysähdyttiin alkoi se komentamaan. Kasvattaja naurahti, että pentu vaatii vahvan kouluttajan ja me vain hymyilimme sitä saa mitä tilaa ;) Aikani se siinnä komensi tokaisi Marsi vierellä, että eikö tuo kirppu ikinä lopeta komentelua! Ah siinnä se! Nimi tuli vahingossa ja samalla kuin itsestään. Kirppu :) Virallisesti siitä tulee: Grotta Flea Cacciatore. Eli saimme virallisesti siitä kirpun myös! Luolan on kennelin nimi (Grotta) ja Kirppu Metsästäjä on tuo loppu!

Sisarukset ovat:
u. Grotta Imperatore Del Cacciatore (Keisari metsästäjä)
n. Grotta Uccello Cacciatore (linnun metsästäjä)

sisko jää kasvattajalle joten uskon, että Kirppu ja Liz tulevat viettämään aikaa yhdessä kun asutaan niin lähellä. Käyttölinjainen cockerspanieli uros. Kirppu on mahdollisesti tulevaisuudessa käytettävissä jalostukseen hyvälle, terveelle ja mielellään käyttöominaisuuksiltaan erinomaiselle nartulle.

Ja tosiaan ettei tämä kaikki jäisi pieneksi tulee meille L'Amour Toujoursista pieni tolleri tyttö. Virallisesti L'Amour Toujours Fire Fox "Fansu". Fansulla on 12 sisarusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti