tiistai 13. syyskuuta 2011

Saksaan kävi matka

Saksan voittajassa käytiin kerran ja voidaan me uudestaankin mennä :)

ESS ja tuomarina Juinttu
Lasipisaran Rintamasade ERI1 (Sumun eka näyttely ei siihen nähden ollenkaan paha tulos)

Tollereilla tuomarina Jenna.
Katselin pentukehää jossa juoksi yksi uros ja yksi narttu. Molemmat sai KP ja Veeran narttu oli ROP-pentu ja Nikken uros VSP-pentu. Onnea molemmille omistajille :)

Sitten alkoikin JUNnuilu. Sisko oli onneksi mukana ja esitti Winin (Haovc Wind Scar) he saivat ERI4 tuloksen. Ihan hyvin Wini sai aikaisemmin EH:n toiselta tuomarilta. Itse esitin Romeon (Ternen Quinte) tuloksella ERI1 SA ROP-JUN vjGERW-11. Meinasin kopsahtaa maahan kun Romeolle SA tuotiin myös ja vielä kera luokkavoiton!

Seuraavana kehään asteli junnu tytöt joissa Eevi (Extraño de Verano) kasvatti oli ensimmäisessä näyttelyssä ja tulos EH. Mukana myös sijoitustyttöni Fazia (Halifax de Verano) ERI SA ei sijoitusta. Viirin (Ternen Vivant) olin onnellisesti sotkenut JUN luokkaan ja hyl tuli. Sisko Via (Ternen Via) Serenan esittämänä H. Itse esitin Zazan (Ternen Zaza) joka ensimmäisessä näyttelyssään juuri junnuikäiseksi ehtineenä sai ERI1 SA VSP-JUN vjGERW-11. Voiko tätä uskoa todeksi? Taso oli kova ja Romeo sekä Zaza ROP&VSP juniorit <3

Tästä selvinneenä keräsin itseni kasaan ja nuoret urokset asteli kehään. Omia koiria ei ollut mutta kasvatti Otto (Ottawa de Verano) oli debytoimassa ja hyvin hommansa hoitikin! ERI2 SA. Oton voitti Zazan veli Yadi (Ternen Ziyad). Onnea Batter!
NUO nartut asteli kehään itse esitin Lauhan (Kokert Golden Memory) joka sai tänään EH. Ja sisko esitti Hapyn (Ternen Rouge) ERI4, mutta harmillisesti ei SA:ta. Luokan voitti Tiara (Fiore Ala de Verano) oikein paljon onnea Veera!

Tekaisin jostain vinttikoira kehältä puolitutun esittämään Onnia (Ternen Olibrius), koska esittäjät loppui kesken. Onni sai ERI. Itse esitin Bass pojan (Viettelyksen Alkava Ongelma) myös ERI, sisko esitti oman koiransa Raben (Ternen Karabé) ERI SA!! Marsi esitti itse Pepen (Pepe Le Pew) joka sai EH. Mukana myös Ros (Sorpresa de Verano) ERI3 SA onnea Neranne ja Ros! Ros on komean ulkomuotonsa lisäksi erinomainen toko koira! Tk1 löytyy punaisesta takataskusta kera NOU1 tuloksen ;) noniin ja takaisin näyttelyyn! Mukana oli myös Monni (Edmonton de Verano) HYL kunnollista käytöstä ei tänään saatu (rakennekuvaa ei ollut). Luokan voittoon kiri Zazan toinen veli Latko (Ternen Zlatko).
AVO narttujen aikaan alkoi jännitys nousta kun sen verran vähän oli SA:ta jaettu! Itselläni ei AVO narttua ollut joten sain ihan seurata vieressä ja kyllä luokan kärkeen kiilasi oikea koira! Veeran Kettu (Glamour's Junior Fox) ainoana SA:n saaneena!

KÄY urokset ja taas alkoi juoksujalka vipattaa :D Itse esitin Bonssin (Boissiera) ERI2. Marsi esitti itse Raidin (Ternen Raid) ERI1 SA. Sisko esitti itse oman koiransa Baldon (Catacoger Baldo) EH.
KÄY narttuja kutsuttiin kehään kun vielä mietimme kumpi esittäisi Gillan ja kumpi Myrkyn. Lopulta heitimme vauhdissa kehään mennessä niin, että minä esitin Myrkyn ja ilmeisesti asia oli parempi niin päin, koska Gilla (Kokert Excellent Girl) esiintyi siskoni kanssa todella hyvin saaden ERI1 SA. Myrkky (Ternen Ingrid) ERI.

Sitten kutsuttiin kaikki SA:n ja neljän parhaan joukkoon päässeet urokset takaisin kehään. Alkoi parhaan uroksen valinta. Meiltä kehään meni siis:
Romeo (JUN) ja Raidi (KÄY) ei ollut pienintäkään epäilystä kumminpäin esittäisimme koirat. Marsi ja Raidi käteltiin ulos ensimmäisten joukossa, mutta me jäimme Romeon kanssa kehään. Huh tuntui aivan järkyttävän jännittävälle! Lopulta kaikki loput oli kätelty ulos ja neljä parasta oli siinnä! Mukana siis Romeo, Otto, Yadi & Latko! Wow yksi oma koira, yksi oma kasvatti ja veljekset! Romeolle näytettiin PU4 sijaa. Olin tyytyväinen ja huojentunut. Jännitin Oton puolesta kovasti ja Otto päätyi sijalle PU3. Upea poika! Veljekset juoksi kehää ympäri ja tuomari mietti kunnes pysäytti juoksijat ja näytti Latkolle PU1 sijaa!!!! Ja Yadille PU2 sijaa! Veljekset tyhjensi pöydän. Molemmat SERTit heille ja Latko nappasi CACIBIN + voittaja tittelin! Upeaa!

Oli vuoro parhaan nartun valinnassa. Meiltä mukaan lähti:
Zaza (JUN) ja Gilla (KÄY. Sisko jatkoi Gillan kanssa ja minä Zazan kanssa.
Jälleen vähennettiin kilpakumppaneita ja jännitin koska Zaza tai Gilla lähtisi. Mutta olimme molemmat PN1-4 joukossa! Päivä oli siis lottovoitto jo tässä kohtaa. Mukana Zazan ja Gillan lisäksi oli Kettu ja Serre (Der's I See You Again).
Serre ohjattiin PN4 sijalle. Zaza PN3 sija! IIk tässä kohtaa olisin voinut huutaa onnesta, koska meni asiat miten vaan Gilla sai SERTin!! Lopulta Gilla PN1 SERT CACIB ja voittajatitteli!! Voiton kiljahdukset meni aika nopeasti ohi kun asiat ratkesi Veeran Ketusta tuli tuore Saksan muotovalio!!! WOW voisiko päivä enää paremmin mennä?

Latko ja Gilla juoksi toisiaan vastaan ja meille sopi hyvin VSP sija. Latko siis ROP!

Kasvattajaryhmän kanssa miettisin pitkää esittääkö vai ei, mutta esitettiin kumminkin. Ja hyvä niin KAS2 KP! Mukana ryhmässä:
Extraño de Verano (Eevi), Sorpresa de Verano (Ros), Halifax de Verano (Fazia), Ottawa de Verano (Otto)

Onnea Veeralle kasvattaja ryhmänvoitosta, uudesta valiosta ja ROP koirasta! Me tsempataan teitä ryhmäkehän vierellä! Sekä useista upeista kasvateista!
Onnea myös Nikke ja kiitos Gillasta!
Sekä kaikille lopuille onnea jotka on tuloksiinsa tyytyväisiä!

Lauma on viihtynyt Italiassa hienosti ja täällä on lämmintä. Tällekkin viikolle alin luvattu luku päivällä on lauantaille +26 :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti