tiistai 18. lokakuuta 2011

Gilla ultrassa ja Gillan kuulumisia

Alku suunnitelmista poiketen varasinkin tälle päivälle ajan Gillan ultraa varten kun piti nuorisoa rokottaa ja Myrkyn pattia tutkia (onneksi osoittautui harmittomaksi rasvapatiksi vain).

Gillan kunto on hyvä ja eläinlääkäri tutki Gillan kunnolla ja totesi sen terveeksi koiraksi :) Sitten oli totuuden hetki meinaan olisiko Morriksen ja Gillan pentuja tulossa. Kyllä kuulema on ja oikein neljä - viisi kappaletta :D Syntymäpäiväksi arvioi eläinlääkäri 29.10.2011. Nyt vain maltetaan seuraavat 11 päivää vielä! Kaikki pennut on varattuja joten vapaana ei ole yhtään.

Gilla kävi kokeilemassa kahdessa PAKK kokeessa ja molemmista tuli hylätty. Nyt vain mietin, että ennen pentuja ei saada enää PAKK koetta eli lähdetäänkö pentujen jälkeen kokeilemaan sertejä vai jatketaanko BH:n metsästystä...

Lauha oli onneksi reipas tyttö ja suoritti kiltisti PAKK kokeen :) Lauha neiti pääsee nyt kisailemaan pk kokeissakin :)

Nyt miettimään Morriksen ja Gillan pennuille nimiä. :D

Pian syntyy myös flätti pentue.. Niille on onneksi jo nimet :)

Miltä kuulostaisi
Amore Caldo de Verano (kuuma rakkaus)
Cioccolata Caldo de Verano (kuuma suklaa)

katsotaan jos G&M ois kuuma pentue

2 kommenttia:

  1. Tosi hieno tämä teidän blogi! Oon ihan alkanut tätä lukemaan kun kirjustat niin mukaansa tempaavasti. :) Itsekkin aloitin pitämään Sanimain blogia, mutta eipä sinne niin paljon tekstiä varmaan tule kuin tänne, mullahan on Sanimain yksityisissä vain yksi koira. :D
    Tuosta flätti pentueesta haluisin udella, mitkä vanhemmat? En kylläkään tiedä onko mulla aikaa ottaa Sanimain kennuun yhtään enempää koiria, kun heitin jo tarjouksen belgianpaimenkoira tervuerenistakin. Mutta näinpä, mahdollista vastausta odotellessa.. (:

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla, että blogia luetaan :)

    Flätit on täysin evm vanhemmista.
    Isä: Tk1 RH-E vLTW-11 vNW-11 Hummel's Cash
    Cash on moni taiturinen osaaja. Sen kanssa on kokeiltu hieman joka lajia ja se hanskaa kaiken. Päälajiksi kuitenkin on noussut nome jossa se kisaa VOI luokassa. Ennen pentujen tuloa Cash kisataan KVA:ksi. Eli pentue ei ihan heti ole tulossa. Cashilla on ALO1 tokosta ja joitain AVO1 tuloksia mejästä. Kaikki on tulossa sivuille tämän viikon aikana kun Cashin omistaja ehtii ne laittamaan. Cash on musta väriltään. Myös sukutauluun tulee nimet!
    säkä: 61cm

    Emä: Too Hot To Handle "Tosca"
    Tosca asustaa täällä Italiassa ja se on tuontikoira Englannista. Toscan kanssa on käyty kerran näyttelyssä tuloksena ERI.Tosca on peruskoulutettu flätti narttu joka toimii perheen isännän luottokoirana metsällä. Eli käytännönmetsästyskoira. Värisltään Tosca on ruskea. Toscan suvusta tulossa lisää pentu sivulle (nimet).
    säkä 59cm.

    http://hensu-dogs.webs.com/1flatti.htm <- sukutaulu

    VastaaPoista