maanantai 31. lokakuuta 2011

Uupumus

Mistähän aloittaisi?

Gillan ja Morriksen pennut syntyivät 29.10.2011. Pentuja syntyi viisi joista nyt sitten peruutuksen vuoksi yksi tyttö vailla kotia. Kolme poikaa ja kaikille on koti tiedossa :) Ensimmäiseksi Veera sai poikansa, koska oli varannut sen heti. Toisena tuli Jesika ja kolmas poika lähtee vähän pidemmälle ihan Kanadaan asti Cloelle jolta olen kaksi koiraa tuonut tänne. Toinen tytöistä jää minulle ja toinen siis etsii vielä kotia.

Koitti tämä aamu ja Tosca aloitti aikaisin pentujen vääntämisensä... Kolme pentua sieltä putkahti maailmaan joissa jakaus oli 2poikaa ja yksi tyttö. Hui kamala en edes tunne noita kahta poikaa erikseen kun ne on vaan mustia liikkumattomia könttejä :D No ajan kanssa opimme! Kaikki on varattuja.

Ettei elämä käy tylsäksi on lauma kasvanut Alice (Nuuskuttajan Ajattara) muutti meille kun Nuuskuttajan kenneli lopettaa. Alicelle on pentue jo suunnitelmissa.
Sen lisäksi meille muutti Sony (Terranois London Pride) ihana nuori jätkä josta uskon olevan moneen menoon vielä!

Ettei asiat mene liian tylsäksi olen Alicelle ja Saralle kysynyt urosta. Molempien tyttöjen pitäisi aloittaa juoksut tammikuussa joten pentusia olisi tulossa kahdet alkuvuoteen. Tollereita siis! Jos urokset hyväksytään on ne sivullisia joilla vähän tuloksia, mutta täysin evm suku. Sara on kahden evm koiran jälkeläinen jolla ei sisaruksia ole eli erinomainen vaihtoehto jalostuskoiraksi ja Alicen kahta veljeä tullaan käyttämään, mutta kysyin myös Alicelle urosta jolla sivut ja vähän kisattu, mutta täysin evm suku :) Pentueen koot on 2-3 pentua jotta saadaan pysymään linjat pieninä :)

Alicen uros jota kysyin on Noutajan Nemo "Nemo"
Saran uros jota kysyin on Midsummer Bonfire Pioneer "Vipu"

Jos sinua kiinnostaa tulevat tollerin pentumme ota yhteyttä vieraskirjassa / karvaturreissa (hensu) / vnny:n foorumilla (hensu). Varataan sinulle pentu ja kevään koea kausi on varmistettu uuden noutajan kanssa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti