torstai 13. lokakuuta 2011

Ollakko hullu vai tullakko hulluks

Gillan menestys ryhmässä päätyi juuri arvaamallani tavalla RYP-2 sijoitukseen. Se ei haittaa se SERTi oli meille paljon arvokkaampi! Sen ansiosta Gillasta tuli vFIN MVA! Nyt on Gilla ilmoitettu PAKK kokeeseen ja toivotaan, että hyväksytty tulos tulee, koska muutoin me lähdetään metsästämään Saksastakin kaksi sertiä lisää ;)

Olenkohan tullut hulluksi? Seitsemän pk koetta on edessä sikäli mikäli meidät hyväksytään mukaan :) Fiiliksen alkaisi jo aika saada VOI1 tuloksia IPO:sta kun se tarttis saada KVA:ksi ja myös vAVA:ksi ennen pentuja.. Paras tulos Fiiliksellä on VOI2 jäi harmittavasti pisteitä uupumaan..

Pitäisi taas nuorison tuloksia päivitellä sivuille. Osa on PESO:n suorittanut, osa saanut NOU1 ja sitten tämä meidän keski-ikäinen Happy saavutti hienosti vFIN KVA arvon!
Nyt sitten poijjaat Onni ja Romeo perässä pika pikaa se vika VOI1! Viiri otti ensimmäisen VOI1 tuloksen nomessa! Meneeköhän tuokin valioitumaan ennen noit vanhoi ukkoi :D

Olen miettinyt pentueita tässä... 2011 vuodelle tulee nyt Gillan ja Morriksen pennut.
Mutta 2012 on jo suunnitelmissa ;)

Hieman mietin Romeon käyttöä kuitenkin, mutta katsotaan.. Seuraavat suunnitelmat on varmoja:

BC: Teräshampaan Siperianpihta X Teräshampaan Zeus
BC: Filthy Twenty Years X ?
Parsonrusseli: Räyhän Hokkus-Pokkus X ?
Siperianhusky: Ratapihan Narcoleptic X ?
Suomenajokoira: Usagin Lapinlumo X Bright Blurry's Sweet Tooth (mikäli KVA)
LB: Avénless Be My Hunter X ? tai Absoludesti X ?
NSN: Deinzense Samantekevää X ?
NSN: Halifax de Verano X Viettelyksen Alkava Ongelma (kisautusta paljon ennen pentuja)

Ainakin siis seitsemän pentuetta! Hui kauhia kun noita koiria on paljon. Husky pentueen isäksi melko varmalla joku omista kolmesta pojasta. Parsoneiden isäksi evm uros melkovarmasti. Toisen bc pentueen isää mietin, että käyttäisikö evm vai kysyisikö tuwwilasta urosta. Toisen tolleri pentueen isäksi joku sivullinen, mutta katsotaan kun ajankohtaisempi :) Labra pennuis en ole varma kumpaa käytän ensin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti