keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Lauma kasvaa hetkessä!

Marsi jää hetkeksi taukoilemaan URL elämästä ja minä hullu menin ilmoittamaan, että otan hänen koirat! Mitähän mahdoin ajatella. Kun Marsi ilmoitti, että koiria on lauma nauroin vaan ja totesin, että niin on kohta meilläkin. Oikeasti siis meillä on kohta 6 omaa koiraa! No Marsi toi tänään koko lauman meille tutustumaan ja on tämä aika hullun myllyä! Onneksi yhtään urosta Marsilla ei ole niin kaikki tulee hyvin toimeen keskenään. Täällä siis juoksee tällä hetkellä viisi omaani (Vautsi vasta tulossa! Kauheaa pentu tähän pyöritykseen!) ja Marsin seitsemän koiraa! Sly, Jill, Enne, Meri, Melli, Napsu ja Myrkky!

Eli laumamme kasvaa ainakin elokuun ajaksi tuplaten! Eli nyt saan kokeilla mitä on elää 13koiran kanssa :o ja erityisesti niiden kanssa kisaaminen! Belgejä lupasin aina joihinkin pk kisoihin heittää mukaan. Meri ja Melli osallistuu vain vnny:n kisoihin, mutta sitten Napsu, Enne ja Myrkky kisaa ihan suht aktiivisesti! Marsi antoi tollojen kanssa kisalajeiksi mejä, nou/nome, toko ja näyttelyt. Enne pitäisi saada kehiin ja pk kisoihin sekä hakemaan toinen alo1 tokosta :D

1 kommentti:

  1. No niin :D Ei se kamalan haastavaa ole tuollaisen lauman kanssa. Riippuu vähän mihinkä tottuu. Sitten kun Marsi hakee koiransa pois, talo tuntuu kumman tyhjälle.

    VastaaPoista