tiistai 7. heinäkuuta 2009

Onnen kyynelet!!



Liettuan voittaja 09 lähdettiin Pipsan ja Martin kanssa siinnä mielessä, että mennään nyt katsomaan isoa näyttelyä.

Ensin kiersi urokset ja Martti nappasi kolmannen ERI:n. Sillä on kolme näyttelyä takana ja kaikista ERI!! No sen jälkeen Martti voitti luokkansa ja taaas matkasimme PU kehään. Nyt ei jännittänyt enää niin paljoa. Olimme PU2 sijoituksella. Emme saaneet sertiä kuitenkaan vaikka se olisi ollut mahdollista.

Sitten meni Pipsa kehään. Tyttö nappasi ERI:n ja mulla jännitys nousi 5->100 :D Voitimme vielä oman luokan joten se kertoo sitä, että PN kehään meno + vjLTW-09 titteli tuli kotiin!! Olin aivan onnesta sekaisin! PN kehään kun Pipsan kanssa menin moni vieressä olija totesi, että ihan rauhassa vaan siellä on kovia vastuksia ja olin jo henkisesti valmistautunut, että ei me enää pärjätä, mutta silti oli hienoa saada junnu titteli kotiin. Tuomari valitsi jatkoon neljä ja Pipsa oli näiden joukossa! Tarkoitti siis sitä, että Pipsa oli neljän parhaan nartun joukossa! Wow oli alkoi olemaan todella sekava ja jännitys meni jo niin yli, että heikotti :D Mukana nelikossa oli Rollo (Viverockan's Aurora Julia) jolla useampi SERT jo aikaisemmin, Piquantin Diastole joka kisasi AVO:ssa eli valmis koira, Moster De Lutin Fèe taitava ja upean näköinen kehäkettu. Hieman aikaa tuomari meitä siinnä juoksutti ja sen jälkeen päätös oli selvä
PN1 Ternen Hurler siis Pipsa!
PN2 Piquantin Diastole
PN3 Moster De Lutin Fèe
PN4 Viverockan's Aurora Julia

sen lisäksi, että olimme junnu roppeja voitimme vielä AVO ikäisen uroksen! Pipsan eka kehäkierros päättyi siis ERI/1 PN1 SERT ROP ROP-jun vLTW-09 vJLTW-09!!!!!!
Nyt jäämme odottamaan FCI8 ryhmän RYP kehää ja BIS-jun kehää :) kuulemisiin ja näkyillään!

5 kommenttia:

  1. ONNEA tosi paljon :D Teillä meni aivan mielettömän hyvin.<3

    VastaaPoista
  2. Meinaa itku tulla :D Olin niin yllättynyt ROP koirasta!! :) Kiitos ihanasta koirasta Veera <3

    VastaaPoista
  3. Hyvä, että Pipsa on sellainen, mistä tykkäät :D

    VastaaPoista
  4. Onnea <3 Mahtava suoritus ei muuta kuin Tanskan valloitukseen ;)

    VastaaPoista