tiistai 14. heinäkuuta 2009

Lisää onnistumisia

Meillä toko koe taas takana päin. Lähes koko lauma oli mukana. Ainoa joka jäi katsomoon oli Martti, koska kisassa ei mukana ollut EVL luokkaa. Tuli onnistumisia ja myös suuria tappioita, mutta kaikesta me selvitään. Mistäs aloittaisi?

Pipsa tyttönen jonka kanssa treenit mennyt hyvin, erittäin hyvin ja päin kuusia. Oli toisessa toko kokeessa ja nyt se kauan himottu ALO1 tuli. Oltiin ykkösten saaneista se viimeinen, mutta kuitenkin se ykkönen tuli! Lisää treeniä ja lisää kisoja! Tämän tytön kanssa ei helpolla mennä eteenpäin!

Jyke ja Tommi starttasi AVO luokassa. Nauran vieläkin me vietiin eka ja vika paikka :D
Jyke LKV1 AVO1. Mikä oli huisin upea suoritus! Enää toinen ja voittaja kutsuu meitä. Kun sitten taas Tommi oli koko AVO:n viimeinen AVO0 91p *heh*
Lisää treeniä ja uusia kisoja niin eiköhän mekin edetä taas omalla painolla :)

Veeti starttis VOI:ssa. Veetiä pelkäsin, koska sen kanssa on ollut hieman alamäkeä. Meidän yhteinen elo ei niin helposti alkanut, mutta nyt alkaa sujumaan jo hieman paremmin. Veeti ei pitänyt minua lauman pomona ja kävimme suuria taisteluja ensin siitä, että kumpi talossa määrää. Nyt taitaa olla pomon paikka sillä kenelle se kuuluu, koska tuloksena VOI1 281p! Eli minä määrään ja hän tottelee!

VNNY:n mejä kisatkin on tuoksittu ja me oltiin tottakai mukana kisassa ;)
FIN: Martti AVO1, Pipsa AVO3, Tommi VOI2
SWE: Veeti AVO0, Tommi AVO0, MArtti VOI1, Pipsa VOI0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti