lauantai 25. heinäkuuta 2009

Näin ei pitänyt käydä, mutta kävi kuitenkin + KV

Olin pistänyt ilmoituksen VNNY:n foorumiin, että Mellin ja Veetin tyttö etsii sijoituskotia. Ilmoitus taisi olla päivän vai kaksi siellä. Muutama sen oli lukenut, mutta kukaan ei kotia tarjonnut. Olin luvannut kisata toko:ssa sijoituskoirani kanssa sekä hakea sille BH ja NOU1. Eli näyttelyt olisi jäänyt sijoituskodille. Rupesin miettimään asiaa, että samallahan nuo kehät menee kun muidenkin koirien kehä ilmoitukset.

Kyllä Tormenta de Verano jää siis elokuun pentueesta kotiin. Lemppari olikin sitten hankala, koska tytön ei ollut tarkoitus tänne jäädä. Onneksi kaupassa käydessäni olin kauppalappuun kirjoittanut, että täytyy banaaneja tuoda. Siinnä se :D Tormenta de Verano alias Bansku :D Nyt jäämme odottamaan laskettua aikaa joka on 8.8.2009. Varauksia on neljä. Kaksi pennuista lähtee evm omistajalle ja yksi Veeran mukaan Ranskaan Terne kenneliin. Bansku sit jää meille :) Tormenta on Espanjaa ja tarkoittaa Myrskyä. Kennelnimi on myös Espanjaa ja tarkoittaa kesä.

Olimme Petite's kennelin KV näyttelyssä mukana myös. Tollerit arvosteli minulle täysin vieras tuomari Veronica. Junnu uroksien jälkeen rupesin hieman pelkäämään, että kuinka meille mahtaa käydä, koska tuomari jakoi 3*H 1*EVA 2*EH 2*ERI. Junnu nartuissa minulla oli kolme tyttöä mukana. Pipsa, Vautsi ja Myrkky. Pipsa ERI2, Myrkky H ja Vautsi ERI1 ROP-juniori. Martti ERI1 nuo uroksissa. Nuo nartuissa esitin Napsua joka oli hienosti EH2. Meri oli avoimien narttujen EH. KÄY pojat Veeti ERI1!! Tommi EH3 käyttö tytöissä Melli EH2. PU kehässä oli yhteensä 10 urosta joista seuraavat neljä otettiin jatkoon: DK's Love Song "Tonttu" (JUN), Martti (NUO), Piquantin Despotia "Narri" (AVO) ja Veeti (KÄY). Pyysin Sessiä esittämään Veetiä ja hän suostui. PU1 Martti SERT CACIB PU2 Narri SERT PU3 Veeti PU4 Tonttu

Narttujen parhaimmistossa oli mukana 11 koiraa joista seuraavat neljä pääsi jatkoon:
Vautsi (JUN), Viverockan's Alison Rose "Rosa" (AVO), Moster De Lutin Fèe "Lutu" (KÄY) , Ternen Dahlia M "Meira" (VAL).
PN1 Vautsi SERT PN2 Rosa SERT CACIB PN3 Lutu PN4 Meira

Sessi esitti Martin ja minä Vautsin kun valittiin rotunsaparas koira. Tällä kertaa Martti oli ROP ja Vautsi VSP. Oikein onnistunut päivä oli joka tavalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti