torstai 16. heinäkuuta 2009

Tanskan voittaja 2009

Tanskan voittajaan lähdettiin ihan sillä mielellä, että kunhan nyt mennään. Ja voisi hienosti todeta, kuinkas sitten kävikään... Tuomarina oli minulle uusi ihminen Eros, mutta kehän laidalta kuului niin myönteistä kuin kielteistä palautetta tuomarista, mutta niinhän se aina on ;D

Pipsa asteli kehään kuin omistaisi koko paikan. Juoksu kauniisti ja esiintyi omasta mielestäni ihan hyvin. No tuomari ei tällä kertaa kamalasti pitänyt ja tulos oli EH. Tähän kuitenkin ollaan ihan tyytyväisiä!

Vautsin eka kehä kierros oli heti Pipsan jälkeen. Vautsi ei arkaillut eikä ujostellut. Tuomari piti ja tulos oli ERI! Ei ollenkaan paha, koska oli sentään Vautsin eka kehä kierros! Lopulta voitettiin koko junnu lauma ja tulos oli siis selvä! vjDKW-09 oli juuri lisätty Vautsin nimen eteen! Vautsi voitti vielä Saksasta tulleen Marionin Tontun. Vautsi siis oli myös ROP-juniori.

Kehät jatkui ja NUO urokset asteli kehään. Poikia oli seitsemän yhteensä. Martti oli ainut ERI:n saanut joten voitti luokkansa. Ja taas aukeni paikka PU kehään!

Tommi ja Veeti kisasi KÄY luokassa ja poikien lisäksi siellä oli kolmaskin osallistuja joka sai EVA:n. Tommi EH1 ja Veeti EH2.

Niinpä kokoontui PU kehä. Kehässä oli yhteensä kolme urosta! Junnuista siellä oli Tonttu (DK's Love Song), Nuorista Martti (Ternen Flamant) ja avoimesta Digi (Unelman Digi). Pienen hetken tuomari tutki ja juoksutti koiria kun hän näytti Marionille ja Tontulle PU3 paikkaa. Eli jälleen Martti ja Digi otti mittaa toisistaan. Jännitys nousi omistajalla pilviin tämä oli jo toinen kerta kun Martti on voittaja näyttelyssä viimeisen kahden joukossa. Niinpä Eros näytti minulle ja Martille PU1 paikkaa ja Veeralle ja Digille PU2 paikkaa. Voi niitä onnen kiljahduksia kun Martti sai ekat näyttely tittelit nimen eteen. Eli Martin nimen eteen lisätään niiden käyttö titteleiden lisäksi nyt sitten myös vDKW-09. No kauan en ehtinyt siinnä onneissani hypellä kun PN kehä alkoi kokoontua ja piti Vautsi hakea.

PN kehässä oli sitten enemmän osallistujia seitsemän joista tuomari valitsi heti neljä jatkoon. Hui kamalaa me oltiin Vautsin kanssa neljän parhaan joukossa :o Mukana myös nuorista Helmineidon Arvelluttava Askel, avoimesta Petite's Eye On Me ja WolfTame's Select Soul sekä tietysti Vautsi junnuista ( Rockhead's Jolie Madame). Tuomari oli suhteellisen nopeasti päättänyt PN4 koiran joka oli joka oli Jennan kasvatti Cara (Petite's Eye On Me). PN3 oli neean kasvatti Ariel (Helmineidon Arvelluttava Askel). Eli Dream:in omistama Sandy ja Vautsi olivat viimeiset jäljelle jääneet nartut. Tuomari pisti juoksemaan yhdessä edestakaisin. Lopulta Sandy oli PN2 eli Vautsi PN1!!! Vautsi meni tekemään sen minkä Pipsa teki jokin hetki sitten!! vjDKW-09 vDKW-09 kaksi titteliä nimen eteen!

Naurahtelin vaan, että nyt sitten Vautsin kanssa vielä se ROP kehä. Ennen kuin tajusin niin Vautsi ja Martti juoksi kilpaa ROP & VSP "tittelistä". Kauhistus onneksi Martilla on taitava kasvattaja ja Veera suostui pojan esittämään. Päätös oli tuomarille helppo Vautsi ROP Martti VSP! Niinpä jäämme jälleen odottamaan FCI8 ryhmäkehän alkua ja isoa kehää jonne Vautsi joutuu myös menemään kun oli ROP-juniori.

Suuri kiitos Veera Martin esittämisestä ja vielä suurempi kiitos Eros tuomarointisi oli mukavaa katsottavaa (vaikka itse sanonkin!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti