lauantai 13. kesäkuuta 2009

Ihmeiden aika ei ole ohi

Martti poika kisaa ja treenaa tokossa ahkerasti. Nyt olisi sitten seitsemän koetta odottamassa tulosta. Yksi ykkönen saisi tulla jo näiden kokeiden aikana. Olisi niin upeaa saada Tk2 tunnus ja päästä jo vihdoin sinne kauan haaveltuun voittajaluokkaan. No onneksi vielä ei ole heinäkuu ;) Heinäkuun tavite kun oli se Tk2 tunnus. Voitais me se jo aikaisemminkin ottaa :D BH koe on valitettavasti vähän jäänyt. Yhtä tulosta odotetaan, mutta keskityn niin paljon enemmän tokoon nyt, että kaikki muu jää. Tarttis opetella se tyyli, että koiran kanssa tekisi muutakin kuin sitä yhtä ja samaa vain.

Jyke on kolmeen ALO luokan kokeeseen ilmoitettu. Katsotaan mitä tulee. Jyke on japsiksi aika omapäinen ja toisinaan tosi kova tahtoinen. Yhteen agilityyn ollaan ilmoitettu.

Tommi on ilmoitettu neljään ALO kokeeseen. Jännitämme kuinka meidän "pappa" suoriutuu kokeista :) Kova tekemään hän on, mutta jos on tyttöjä lähellä niin en sitten tiedä miten käy. Uskon kuitenkin Tommin pärjäävän hyvin. Odotamme innolla tollereitten omaa toko koetta, koska Tommi saa nähdä entisen laumansa ja omistajansa.

Pipsa haetaan 30.6. ja meillä on eka toko koe 1.7. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti