tiistai 23. kesäkuuta 2009

Juhlaa!!

Martti (Ternen Flamant) teki sen kauniina ja kuumana kesäpäivänä! Joikhasin kisoissa mentiin nappaamaan AVO1 tulos!!!! :D Tk2 tuli kuin tulikin ennen heinäkuuta!! :D

Nyt olen saanut Martin jo yhdessä toko kokeessa siirretty VOI luokkaan. Valitettavasti yksi tai kaksi koetta jää nyt väliin kun ei saa siirtoa tehty, mutta se ei haittaa tuo oli paras uutinen pitkään aikaan! Martti poika siirtyi voittajaan tokoilemaan ja kun mä olin jo melkeen luovuttanut noiden iän ikuisten AVO3 tulosten takia. Aina pitää uskoa parempaan!

Ollaan nyt treenattu tunnaria ja muita uusia liikkeitä. Hieman ollaan jo otettu idiootti rinkiäkin :D
Uskon, että VOI tuottaa taas hetken tuskaa, mutta pian me ollaan jo siellä EVL luokassa ;)

Tässä samalla kun kirjoitin tätä päivitin Martin sivut ja kävin katsomassa vTL:n sivuja siellä oli yksi koe jossa oli vielä vapaana paikkoja. Martti lähti mukaan katsotaan mahtuiko! Jos mahtui olisi kaksi VOI luokan koetta tulossa :p

EDIT//
Martti sai ekan VOI1 tuloksen! Samassa kisassa äiti Meira sai toisen VOI1 tuloksen ja suunnistaa ylpeänä nyt EVL luokkaan! Onnea Sessi & Meira! Me Martin kanssa tullaan kohta kans ;)
Tää on aivan mahtava tunne! Se Tk3 on jo ihan hyppysis! Nyt on Martille tulossa 3 VOI luokan koetta eli jos me vaikka ;) Tavoitteena on saada Tk3 elokuussa 2009, mutta ei haittais mitään vaikka vähän aikaisemmin jo ;)

2 kommenttia:

  1. Vaaau! Onnea! (: Teillä menee tosi hyvin! Ei kannata pettyä, vaikka Martti ei Tk3 elokuuhun mennessä saisi, kun kyllä sen kuitenkin myöhemminkin saa!

    VastaaPoista
  2. Ei me pienistä lannistuta :) Haaveissa siintää TVA tämän vuoden aikana, mutta jos ei tule niin ei tule :D Oisihan se huisin upeaa, että eka koira tulisi saman vuoden aikana kun on minulle tullut niin tokovalioksi ;)

    VastaaPoista