torstai 4. kesäkuuta 2009

Martti teki sen!




Ensimmäinen näyttely on Martilla nyt takana ja tulos oli odotettua suurempi! Lähdettiin matkaan sillä ajatuksella, että EH saadaan ja siihenkin voidaan olla tosi tyytyväisiä, mutta tätä ei osattu odottaa. Martti astu toisten NUO poikein kanssa kehään ja kun katselin ympärille uroksia oli kohtuullisen monta ja vielä todella hyvän näköisiä siinnä kohtaa tuli ekan kerran ajatus, että Martti saa H:n ja me pääsemme kotiin lähtemään heti. Toisin kävi Martti sai ERI:n. Erinomaisen saaneita oli nuorissa uroksissa kaksi. Toinen oli Marionin koira. He olivat Saksasta asti lentäneet joukon kanssa Nuuskuttajan erkkariin. Kun katselin Mattia ja Marttia kahdestaan kehässä salaa toivoin meidän voittoa, mutta Matti oli niin paljon valmiimpi joten olin jo tyytynyt kakkos sijoitukseen ja taas kävi toisin Martti ERI1!! Olin onneni kukkuloilla ja kun seurasin AVO uroksia joista 3 sai ERI:n tiesin, että linja on tiukka ja tulokseemme saadaan olla tosi tyytyväisiä näin :) Veera (Martin) kasvattaja kävi onnittelemassa Martin ekasta näyttely tuloksesta joka ei ollut ollenkaan paha!

Olin niin tohkeissani, että en kuullut kun parasuros kehä kokoontui. Joku huikkasi minulle, että Marttia tarvitaan kehässä taas. Juoksimme sinne ja taas oli edessä jännitystä. Tuomarilla tiukka ilme kun katseli meidän poikia. Kehässä oli nyt 8 urosta. Näyttelyssä oli 31 urosta joista vain 8 sai ERI:n! Me emme onneksi juosseet ekana vaan siellä meni taitavasti esiintyvät junnu urokset ennen meitä. Tuomari valitsi neljä koiraa jatkoon. Ensin junnu voittajan Donin , sitten meidät, sen jälkeen en ole varma missä järjestyksessä Ola ja Digi tulivat kehään koska olin niin onnellinen, että eka näyttely ja heti PU sijoitus! Ihastelin upeasti liikkuvaa Digia ja toivoin sen voittavan, koska se on Pipsan iskä. Tuomari siis juoksutti meidät ympäri kehää ja yksittäin vielä edestakaisin. PU4 Ola. Oma jännitys nousi yli pään :D
PU3 Doni. Me saatiin serti pyöri vaan päässä!!!!! Enää siis jäljellä Digi ja Martti. Pitkältä tuntuvan hetken kuluttua tuomari käveli kohti ja kätteli Digin esittäjän näyttäen kahta sormea. Sen jälkeen onnitteli meitä voitosta!! Siis me oltiin PU1!!!!!! :D Mieletön fiilis!!!

Seurailin vähän sekavissa fiiliksissä narttujen arvostelua Pipsan äiti sai EH:n ja iskä oli PU2. Martin kaunis ja upea Meira äityli sai ERI:n ja voitti luokan. Kysyinkin Sessiltä kuinka hän voi ottaa noin rauhallisesti johon hän totesi nauraen kun tarpeeksi juoksee niin sitä oppii ;) Ja sanoi tuomari mitä vaan Meira on hänestä aina kaunis! Olen kyllä samaa mieltä! PN kehä kokoontui ja kehässä neljä jatkoon menijää oli Meira, Roosa, Aurora ja Lellu. Valmistautusin Martin kanssa taas menemään kehään. Vastassa meillä ROP kehässä oli kaunis Meira äiti. Hymy oli Sessin kanssa herkässä kun edellä juoksi poika ja perässä äiti. Lopulta tuomari käänsi meidän toisin eli eteen meni äiti ja taakse poika. Meira ROP Martti VSP!

1 kommentti:

  1. Onnea Hensu! :D Pääsitte vielä käymään kasvattajakehässäkin meidän kanssa ja siitä pitää suuresti kiittää! Ja ROP-kasvattaja + KP sieltä napsahti Meiran, Martin, Matin ja Geeran voimin (:

    VastaaPoista