maanantai 1. kesäkuuta 2009

Martti ja Jyke

Martti on nyt sitten aloittanut todella toko uransa. Vielä ei ole yhtään avo0 tulosta ja toivottavasti sellaisia ei edes tule. Tavoitteena on saada Tk2 tunnus heinäkuuhun 2009 mennessä. Katsotaan onnistuuko. Hieman pelkään sen onnistumista, koska tähän mennessä AVO1 tulos ja 2*AVO3 tulos. Aina on kaikki mahdollista! Kolme toko koetta on nyt tulossa AVO luokassa. Toivotaan, että sieltä tippuis yksi ykkönen ja saatais tuo Tk2 ja sen myötä oikein VOI luokkaan.

Agilityssa tahti hidastui yllättäen, kisan tuloksena 42/59. Koira ei ollut muutenkaan oma itsensä käytiin eläinlääkärissä (Päiväunen ell asema) Martin kanssa sitten jossa Nora tutki Martin läpi ja niin siinnä vaan oli käynyt viime treenien jälkeen oli hieman heikosti ilmeisesti venytelty ja koira oli jumissa. Onneksi vain vähän ja Nora antoi hyvän hierojan numeron. Soitin heti hierojalle ja aika varattiin. Martti nautti hieronnassa niin paljon, että Jykelle tilasin huviksi ajan. Martilla jatkuu hieronta kuukauden ajan kolme kertaa viikossa. Kisata saadaan ihan normaalisti ja muutenkin treenata ja elää. Täytyy vaan muistaa venytellä!

Martti on ekoihin mejäkisoihin ilmoitettu. Katsotaan kuinka siinnä tulee käymään. En odota suuria, koska kisat on ekat ja harjoituksia tehty helpommissa maastoissa jumissa olevan seläntakia.

Jyke ei sitten päässyt toko kokeeseen :( harmittaa vietävästi, mutta ei auta kuin katsella uusia kokeita ja treenata. Agilityyn Jyke on ilmoitettu sekä yhteen näyttelyyn. Jykellä hieronta vain kerran viikossa, koska ei ole jumissa ja koira ei kamalasti osaa vielä asiasta nauttia.

Pipsan vanhempia ollaan useaan kertaan käyty katsomassa vaikka isä pappa asuukin ulkomailla. Samalla tulee Marttia näytettyä kasvattajalle kun käydään siellä. Voisi vaikka joku kerta ottaa sieltä lainaan jonkun jonka kanssa saisi kisata ja palauttaisi sitten kun hakee Pipsan niin takaisin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti