tiistai 30. kesäkuuta 2009

Veeti sekä matka kuulumisia + 2*Tk1

Onneksi virtuaalisesti kaikki on mahdollista. Olisi hieno jos IRL elämässä saisi kans tietää ennen kisaa mitä koira saa ;D No mutta itse asiaan!

Veeti tulee starttaamaan VNNY:n mejä kokeessa. Kisan virallinen päivä on 2.7., mutta tulokset tulivat tänään. Kisaa käytiin suomessa ja se tarkoitti sitä, että Veeti on VOI luokassa. Veetuski meni sitten nappaamaan viimeisen tarvittavan VOI1 tuloksen ja saavutti vFIN JVA arvon! Arvo astuu voimaan kun sen vahvistan joka tapahtuu jossain kohtaa ensi viikolla. Lisää kokeesta koe päivänä!

Olemme tällä hetkellä Marsin ja SUUREN lauman kanssa matkalla Ranskaan. Koto suomesta kun lähdettiin sää oli oikein ihana! Lämpöä +17. Odotan kovin mitä Ranskan mittarit näyttävät. Mukana matkassa siis on Napsu (Nuuskuttajan Nipin Napin) Meri (Cara's Mint Sea), Melli (Cara's Caramelli), Sly (Sky's Sly Great), Jill (Sky's Go Go Jill), Enne (Gendarme's Overminded) sekä Martti. Sly ja Jill ovat Marsin belgit ja Enne on Marsin dalmis :) Meri, Napsu, Melli ja Martti on tollereita. Veeran luota matkaan lähtee vielä 10 tolleria eli yhteensä 18 koiraa!! Matkaa jäljellä enää noin tunnin verran. Marsin jenkki lento lähtee 13.45 eli siihen mennessä koirat on pakattu lentobokseihin ja kuljetettu lentokenttävirkailijan toimesta lentokoneen ruuma tilaan. Itse suunnittelin jos Veeralla ei ole kiire niin voisin jäädä häntä auttelemaan tai vaikka yöksikin kun Marsi lauman kanssa palautuu kuitenkin takaisin jo huomenna illalla. Voisin treenata tokoa Ternen koirien kanssa ;D Katsotaan nyt mitä Veera tuumaa! Siskoni kuitenkin on hoitamassa kotona olevia koiria.

Marsilla tulee tämän reissun jälkeen yhden vaje koirista! Meri jää Veeran luokse huomenna kun ulkomaan kisat on kisattu. Meri tekee pennut Ternen kenneliin. Uskoisin, että Meri palautuu Veeran luota vasta 12.7. kun Marsi taas lähtee ulkomaille ja hakee Veeran koiria myös.


Tommi ja Jyke saivat viimeiset tarvittavat ALO1 tulokset tokosta ja molemmille pojille tuloksena Tk1! Nyt mulla ei ole enää kuin Pipsa ALO luokassa :D

2 kommenttia:

  1. Onnea, onnea, onnea :D Teillä menee mahtavasti tokossa ja mejässä!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Hyviä koiria kun ovat niin ei voi muuta kuin hyvin mennä!

    VastaaPoista