sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Tollerien kesäpäivät 20.06.2009

Matkasimme eilen tollerien kesäpäiville. Itse olin ensimmäistä kertaa mukana ko. tapahtumassa ja hieman jännitti.

Agilityyn olin Martin ihan huviksi ilmoittanut kun tuntui, että täytyy kaikkea kokeilla kun kerta mahdollisuus oli siihenkin. Martti sitten pisti hieman hulinaksi sen kisaamisen agilityssa ja tulos oli silti positiivinen yllätys kun ei me ihan vikoja oltu :D 8/13 on mun mielestä ihan hyvä tulos tuolle pilkun tarkalle noutajalle joka välillä pistää kaiken haisemaan.

Mejä oli minulle täysin uusi kokemus. Ei siitä jäänyt "paha" maku suuhun. Kyllä me vielä uudelleen kans mennään. Taisi enemmän mennä ohjaajan piikkiin mokat. Martti jäljesti kohtuu hyvin. AVO3 25pistettä ja eka koe.

Tokoon meni molemmat pojat. Tommi tosiaan sai ekan ALO1 tuloksen! Upea pappa mulla :) Huisin ylpeä hänen keskittymisestä ja kaikesta! Martti pisti sitten myös tokossa tuulemaan. Oli se jo melkein selvä asia kun ei mikään ollut mennyt putkeen niin ei vieläkään :D ehkä joku muu on meidän päivä. Jälleen AVO3 tulos. Äiti-Meiralle hurjasti onnea LKV VOI1 luokasta! Teitä oli upeaa katsoa haaveillen kehän reunalla, ehkä mekin viel joskus päästään tuohon yhteistyöhön! Hieman kateellisena onnittelemma myös Viverockan's Alison Rose & Mari teidän yhteistyö oli saumaton... VAU :D Hyvä koira voitti AVO luokan ei voi muuta sanoa!!

Vepe.... tuo täysin uusi laji tuttavuus minulle. Sen verran ollaan treenattu, että tiedän mistä lajista kyse. Martti oli treenannut edellisen omistajan kanssa ko. lajia ja ajattelin, että mennään kokeilemaan sovea. Ja kuinkas kävikään... Läpi meni eka asia mikä meillä sujui :D Nyt sitten treeniä ja uskallus ALO luokkaan. Olisiko joku halukas potkimaan mua persuksille, että uskallan? ;D

Tommi sai nähdä vanhan joukkonsa ja voi sitä riemua <3 Oikein sydäntä särki katsoa kuinka onnelliselta Tommi näytti Selen, Tepon, Nipsun, Roosan ja erityisesti Katan kanssa. Se ilmiselvästi kaipasi vanhaa joukkoaan. Kun tuli lähdön aika pappa kyllä ihan kiltisti ilman ongelmia lähti meidän mukaan Martin ja Jyken kanssa. Ainakin tiedän , että jos pappa hoitoa tarvitsee jostain syystä niin mistä kysyn ensin asiaa ;) Jyke tosiaan oli mukana kun en raaskinut sitä jättää yksin kotiin pitkäksi päiväksi.

Matkalla törmättiin Veeran ja Marin joukon lisäksi Iiviin. Iivillä oli Tähti mukana ja kyllä siitä näki, että sieltä jokunen pikkuinen tulee :) Marsi nähtii myös ja hänen kaunis ja upea Napsu tyttö! Sekä Sessi ja Meira <3 (plus pojat) ja muita vielä minulle hyvin vieraita tolleri ihmisiä. Marionin kanssa tervehdittiin, mutta puuttuva kielitaito esti pidemmät keskustelut.

3 kommenttia:

  1. tsemppiä tuleviin toko kokeisiin ja ulkomaan reisulle ;)

    VastaaPoista
  2. Vaaau! :D Onnea. Vepeen vain, se on hieno laji. Itselläni onkin yksi tolleri vepevalio.

    VastaaPoista
  3. katsotaan koska me vepeen ehditään ;) nyt kun toko alkoi mennä niin pitää takoa kun rauta on kuuma ;D kyllä meitä vepessä nähdään!

    VastaaPoista